Ratmayer // Társasjátékok Éjszakája – Szombathely

Helyszín:

Bemutatkozik a Ratmayer Társasjáték Kávézó és Bár – a játékosok paradicsoma Szombathelyen!

Ha szereted a társasjátékokat, és kellemes kikapcsolódásra vágysz játékos környezetben, akkor a Ratmayer Társasjáték Kávézó és Bár az a hely, amit mindenképpen fel kell keresned. Ez a különleges helyszín Szombathelyen található, és otthont ad egy hatalmas társasjáték kollekciónak, amelyben közel 300 játék várja az érdeklődőket.

Az első pillanattól le fog nyűgözni a hely színes hangulata, amely meghitt és barátságos légkört teremt. A Ratmayer Társasjáték Kávézó és Bár igazi oázis a játékosok számára, akik élvezhetik a társasjátékok világát egy kellemes, lazító környezetben. A játékok színes dobozai vesznek körbe, így már az elejétől fogva érzed, hogy egy igazi játékos paradicsomba érkeztél.

A választék elbűvölő: közel 300 játék közül választhatsz, mindenféle típusban és nehézségi szinten. Legyen szó könnyedebb partyjátékokról, stratégiai játékokról, vagy kooperatív játékokról, itt mindig találsz valami újat, ami felkelti az érdeklődésed. A segítőkész személyzet és a jókedvű klubtagok mindig szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő játékot, vagy éppen elmagyarázzák neked a szabályokat.

De a Ratmayer Társasjáték Kávézó és Bár nemcsak a játékok miatt érdemel elismerést. Itt kellemes hűsítő italok, limonádék, szörpök és alkoholos italok várják a vendégeket. Ha rövid italokra vágysz, ne hagyd ki a különleges Tatratea-t és a japán Roku gint, amelyek az itallap meghatározó darabjai. Emellett érdemes megkóstolnod a Cseles szörpöket is, amelyek a hely specialitásai közé tartoznak, és nem lehet szó nélkül elmenni az isteni pörkölésű olasz kávé mellett sem.

Esemény:

Szeretnénk meghívni mindenkit a Társasjátékok Éjszakájára, amelyet idén június 3-án rendezünk meg. Ez egy fantasztikus alkalom arra, hogy összegyűljünk, kikapcsolódjunk és felfedezzünk egy olyan világot, amelyet csak a társasjátékok nyújthatnak.

Miért érdemes részt venni ezen a rendezvényen? Nos, itt van néhány ok, ami miatt nem akarod kihagyni:

Közösségépítés: A társasjátékok tökéletes alkalmat biztosítanak arra, hogy barátokkal, családdal és más játékosokkal együtt élvezd az időt. Közös kihívások, nevetések és sikerek formálják az éjszakát.

Szórakozás és kikapcsolódás: A társasjátékok garantáltan jókedvre derítenek és elszakítanak a mindennapi stressztől. A nyári éjszakák remek lehetőséget nyújtanak a teraszon való játékra.

A sokféleség varázsa: A Társasjátékok Éjszakáján rengeteg különböző játékot találsz. Legyen szó könnyedebb partyjátékokról vagy mély stratégiai játékokról, mindenképpen találsz olyan társasjátékot, ami megragadja az érdeklődésedet.

Új kihívások és fejlesztés: A társasjátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem kognitív kihívásokat is jelentenek. Az agyadat folyamatosan mozgásban tartják, hiszen stratégiát kell alkotnod, problémákat kell megoldanod és gyakran kommunikálnod is kell a többi játékossal.

Tehát tarts velünk a Társasjátékok Éjszakáján június 3-án.

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 18 óra
Zárás: vasárnap 02 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: Szombathely, Hefele Menyhért utca 1/B
Telefon: +36306300237 nyitvatartási időben
E-mail: ra7mayer@gmail.com
Weboldal: http://www.ratmayer.hu
Facebook: http://facebook.com/ratmayer.hu
Instagram: http://instagram.com/ratmayer.hu