Board Game Cafe – Budapest

Helyszín:

Budapest első társasjátékos kávézója tárt kapukkal vár benneteket a társasjátékok éjszakáján! Ezen az éjszakán éjfélkor nem zárunk be, hanem reggel 6-ig várunk titeket játszani, Miért hozzánk gyere le játszani?
Mert több mint 1200 darabos játékkészletből választhatsz nálunk játékot, amelyek közt találsz legújabb kiadású és népszerű társasokat, régi klasszikusokat és rejtett gyöngyszemeket is. Játékmestereink szívesen ajánlanak számodra megfelelő játékot csoportod létszáma, játéktapasztalata, kedvenc játéktípusa és a tervezett játékidő alapján és lehetőség szerint a szabálymagyarázatban is segítenek. A játék mellé pedig remek kávét ihatsz, ízletes paniniket, kézműves házi süteményeket, söröket és finom koktélokat is kóstolgathatsz.

Esemény:

A Társasjátékok éjszakáján a Társasjáték ABC sorozatunk különkiadásként elővesszük a leghosszabb, legbonyolultabb eurókat, amit ismerünk. Egyszerre hatot! Mert mi mással ünnepelhetnénk méltóbban ezen az estén, mint a legkiválóbb szerzők: Vital Lacerda és Ian O’Tool játékaival.

A gőz llélll kora feleleveníti azt a korszakot, amikor az első olyan vasúti vágányokat fektették le, amelyek átalakították a világ gazdaságát. Gőzölgő vasparipák robognak a földön keresztül ebben a játékban

Az Időjárásgép játékban a Lativ professzorral dolgozó tudósok szerepét játsszátok. Irányítanotok kell a saját laborotokat, egyéb helyszíneken elkölthető engedélyekhez kell jutnotok, robotokat kell építenetek, vegyszereket kell beszereznetek, valamint az erőforrásokat tároló és a prototípusokat építő műhelyetek méretét is növelnetek kell.

A Lisboa egy tematikában gazdag, erőforrás-menedzsment játék a nagy múltú portugál főváros újjáépítéséről a 18. században bekövetkezett szörnyű katasztrófák sora után.

A kanban egy olyan ütemező rendszernek a neve, mely lehetővé teszi a szerelősorok hatékony működtetését, a folyamatos termelést és a zökkenőmentes munkamenetet. Az elektromos járművek (angol rövidítése EV) az autóipar jövőjét jelentik. Nagyobb hatékonyságuk, könnyebb karbantarthatóságuk, tisztaságuk és olcsóbb üzemeltetésük miatt jobbak, mint hagyományos, robbanómotoros társaik.

On Mars: Az első telepesek 2037-ben érkeztek a Marsra. Az alaptábor létrehozása utáni évtizedekben különféle magáncégek önfenntartó telepek kialakításán dolgoztak.

A Vinhos (portugálul “borok”) egy kereskedelmi és gazdasági játék a borkészítésről.

Az eseményen normál játékdíjjal vehetsz részt, az akciókártyák kedvezményei természetesen érvényesek. A játékdíj a Társasjátékok éjszakáján hajnalig érvényes.Jelentkezni játékbemutatóra jelentkezéssel tudsz a foglalórendszerben:
https://boardgamecafebudapest.booked4.us/public/book

Ha esetleg valamelyik kiszemelt Lacerda játékra már nem találsz szabad helyet ne csüggedj, rengeteg egyéb izgalmas és szórakoztató játék közül választhatsz nálunk!

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 24 óra
Zárás: vasárnap 06 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Éjféltől hajnalig egy játékdíjjal maradhatsz nálunk játszani.
Ha korábban érkeztetek és éjfél után is maradtok, nem számolunk fel további játékdíjat, ha meg éjfél után jöttök személyenként egy játékdíjért maradhattok végig.

Elérhetőségek:

Cím: 1094 Budapest, Ferenc krt.17.
Telefon: +3670 469 9474 nyitvatartási időben
E-mail: info@boardgamecafe.hu
Weboldal: https://boardgamecafe.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/boardgamecafebudapest/
Instagram: https://www.instagram.com/boardgamecafebp