Görbe Goblin – Társasjátékok Éjszakája – Győr

Helyszín:

A Görbe Goblin társasjáték és szerepjáték klubot egy játékrajongó baráti társaság hozta létre 2022. tavaszán. Azóta havi rendszerességgel tartunk eseményeket Győrben és környékén. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük és megszerettessük a társasjátékozást és szerepjátékozást, mint kikapcsolódási, szórakozási, ismerkedési és személyes fejlődési lehetőséget. Társasjáték készletünket folyamatosan bővítjük, játékmestereink pedig új szerepjáték rendszerekkel ismerkednek, hogy mindig tudjunk újdonsággal szolgálni a régi és új érdeklődök számára egyaránt.

Esemény:

Idén is szeretettel vár a Görbe Goblin csapata a Társasjátékok éjszakáján, ez alkalommal a belvárosban, a Győri Ipartestület termében! A mostani egy igazán különleges alkalom lesz, hiszen érkezik hozzánk Pierrot is, aki egy országos turné keretein belül a Monopolis és a Nomad című játékait mutatja be az érdeklődőknek! Az esemény során nemcsak játékra lesz lehetőség, hanem kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre is. A turnét a Compaya és a Piatnik kiadók támogatják. A két kiadó ezen alkalomra egy különleges nyereményakciót hirdet, amelyen egy, a helyszínen kitöltött kérdőívvel vehetsz részt. Emellett természetesen sok más játékkal is készülünk Nektek!
A részvételi díj 900 Ft/fő, amely tartalmazza az inni- és rágcsálnivaló árát. Mivel fontos számunka a környezet védelme, ezért kérünk Mindenkit, hogy saját pohárral készüljön, ezáltal nem terheljük a környezetet műanyag poharakkal 🙂
Mivel a résztvevők száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges az alábbi elérhetőségek egyikén:
info@gorbegoblin.hu
+36706072840
Facebook messenger

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 16 óra
Zárás: szombat 21 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Pierrot Játékbemutató Roadshow-val egybekötött Társasjátékok Éjszakája a Görbe Goblinnál!

Elérhetőségek:

Cím: 9021 Győr, Arany János u. 31.
Telefon: +36706072840 nyitvatartási időben
E-mail: info@gorbegoblin.hu
Weboldal: http://www.gorbegoblin.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gorbegoblin/
Instagram: https://www.instagram.com/gorbe.goblin/