Társasjátékos Éjszaka az alkotóházban – Sopronkövesd

Helyszín:

Sopronkövesd – A Zöld szívű falu közepén található Alkotóháza körülbelül 50 ember befogadására alkalmas, ha mindenki érdemben játszani szeretne. Kényelmes székek, nagy asztalaok, tágas tér. Mosdó adott.

Büfé nincs, de mindenki hozhat magával amit gondol.

Én magam súlyosan társasjáték függő és gyűjtő vagyok, de már több éve dolgozom azon, hogy az amúgy virágkorát érő hobbi minél több emberhez eljuthasson. A korábbiakban is szerveztem már ide és a környékre eseményeket és a hangulat minden esetben adott volt. Az eseményre a saját gyűjteményem darabjait viszem ki, tanítom és ha van rá lehetőségem játszom is.

Esemény:

Ha nincsenek játékos társaid, és szeretnél ismerkedni társasjátékot szerető emberekkel vagy csak szeretnél kipróbálni játékokat!

Ha most ismerkedsz a társasjáték világgal neked külön készülünk beugró játékokkal! Gyere el, próbáld ki. A szabályokra megtanítunk.

A társasjáték nem csak gyerekjáték, így kérlek ha gyereket hozol, legalább iskoláskorú legyen, és őt is be tudjuk vonni a játékba.

Felkapott játékok és ritkaságok/érdekességek is kipróbálhatók lesznek.

Ez esemény a Társasjátékok éjszakája nevű országos eseménycsokor keretében kerül megrendezésre. /tarsasjatekokejszakaja.hu/

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 18 óra
Zárás: vasárnap 06 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 53, 9483
Telefon: nyitvatartási időben
E-mail: hajfestek@msn.com
Weboldal: https://www.facebook.com/groups/kardostarsasegylet
Facebook: https://www.facebook.com/events/782092723585367